Cookies & privatpolitik

Cookies

Dette website bruger cookies. Vi bruger cookies til at personalisere din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan vores website bliver brugt. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge denne website.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Dit samtykke gælder for følgende domæne: www.plango.dk

Google Analytics - Til analyse og statistik

Privat politik

Plango er forpligtet til at beskytte dit og dine medarbejderes privatliv. Vi indsamler og anvender kun personlige oplysninger til at give dig og din arbejdsgiver platformen for medarbejderadministration og alle tilknyttede serviceydelser.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkt, tjenester og teknologier, og evt. Markedsføringskampanger relateret til Plangy.

Beskyttelse af personoplysninger

Plango tager persondatasikkerhed meget alvorligt. Vores risikostyring og sikkerhedskontroller omfatter:

  • - bevidst forankring af datasikkerhed i alt, hvad vi foretager os;
  • - styring af samtykke og tilladelse for både dig og/eller din arbejdsgiver;
  • - adgangskontrol og restriktioner baseret på brugerrolle og adgangsrettigeheder;
  • - backup og risikostyring for databeskyttelse;
  • - service meddelelse til alle brugere ved brud på datasikkerheden;
  • - sikring og alarmanlæg af Plangos kontorfaciliteter;

Hvem deler Plango mine person data med?

Plango hverken sælger eller udlejer kundelister eller anden person data til tredjeparter uden samtykke medmindre det er et lovkrav.

I tilfælde af at Plango sælger eller køber en anden forretning eller et aktiv, kan dine persondata blive videregivet til den mulige sælger eller køber.

Vær opmærksom på, at hvis du offentliggør persondata gennem vores website, er vi ikke ansvarlige for sikkerheden for de persondata, som du offentliggør, og disse data vil kunne hentes og bruges af andre.

Beskyttelse af mit password

Dit password giver dig adgang til din bruger på Plango og de dele af systemet som din brugerrolle tillader. Det er dit ansvar at have et sikkert password som skal holdes strengt fortrolig. Ligeledes er det dit ansvar jævnligt at opdatere dit password.

Dine rettigheder

Lovgrundlaget giver dig ret til at tilgå oplysninger, der opbevares om dig, og til at få korrigeret ukorrekte persondata eller supplere disse, hvis de er ufuldstændige. Du er også berettiget til at anmode om begrænsning eller udeladelse af dine persondata, eller at vi sletter dem helt.

Du har ret til at afvise, at vi kan behandle dine persondata til brug for marketingformål. Du kan have givet os dit samtykke til at gøre dette, da du første gang loggede ind på Plangy. Du kan til enhver tid udøve denne ret ved at skrive til support@plangy.dk.

Hvis du er utilfreds med vores svar på privat politik, er du berettiget til at kontakte Datatilsynet.

Ændring af vores privat politik

Alle ændringer og rettelser, som vi fremover foretager på Plango.dk, vil blive opdateret på vores website. Kontroller jævnligt vores privat politik for opdateringer og ændringer.